Bili smo u potrazi za belom košuljom koju je moguće nositi i u dnevnim i u svečanim prilikama, a dobili smo čak četiri kombinacije od samo jednog komada za sva vremena. 

Bela košulja - klasik koji je svima potreban u ormanu. Komad koji vas može spasiti bespotrebnih muka kada ne znate šta da obučete. Posegnite za belom klasičnom košuljom i izbor je nepogrešiv.

Ovaj komad smo iskombinovali za različite prilike poput posla, šetnje sa drugaricom, a jedna kombinacija nas je sve podsetila na prolećni prvi dejt. 

Prva kombinacija je isto kao i bela košulja večiti klasik, a to je crno-beli stajling! Crno-belo zvuči ozbiljno i korporativno, odlično za ozbiljan posao. Ali, mi smo ipak odlučili da izađemo iz tog klasičnog kalupa, i da na ovu oversized dugačku košulju dodamo duži blejzer i bajkerske čizme i autfit učinimo totalno mladalačkim i modernim

garderoba
Wanted! 

U drugoj kombinaciji košulju smo iskoristili kao haljinu i presekli njen široki pad dekorativnom maramom. Ono što preostaje je da ovoj kombinaciji dodate prolećne dugačke čizme u basic boji, efektnu torbu i zanimljiv nakit. Zamislili smo je kao savršenu kombinaciju za šetnju pored reke na prvom dejtu. 

Blue jeans- white shirt. Svetli džins i bela majica ili košulja su jedna od mojih omiljenih kombinacija za sva vremena. Instant učini da izgledate svetski i modno zrelo, a opet ne kao da ste se previše potrudili da to i postignete. Ukoliko želite da izađete iz klasičnog nošenja košulje na farmerke ili pantalone, samo ispašite jednu stranu košulje i pustite je da slobodno pada. 

garderoba
Wanted! 

Druga kombinacija košulje uz krem stroge pantalone je po našem mišljenju pun pogodak kada razbijate glavu šta sutra da obučete za posao. Krem boja u kombinaciji sa belom izgleda još nežnije i svedenije, a opet nenametljivo i spremno za sve poslovne prilike. Ovakva kombinacija je zahvalna jer ju je moguće nositi od jutra do večeri

Videli ste, belu oversized košulju je lako kombinovati i prilagoditi svom stilu odevanja. Ukoliko vam se dopala, možete je potražiti na Zarinom sajtu.

ZARA Oversized shirt with pocket / 2.990 dinara.

bela košulja
screenshoot/zara.com