KAKO U REALNOM ŽIVOTU IZGLEDA MODA SA PARISKIH ULICA: Da li Francuskinje zaista zaslužuju titulu NAJSTILIZOVANIJIH žena?

Ulične fotografije dama sa ulica Pariza u toku održavanja nedelje mode uvek su vrlo glamurozne, modno osvešćene, ali moramo da budemo realni, isto tako su te iste fotografije i vrlo iscenirane.

screenshoot/instagram moda na ulicama Pariza

Modna svet koji je tih dana glavni na ulicama grada svetlosti najčešće ima isplanirane odevne kombinacije za mesec dana unapred za celodnevno švrljanje po modnim metropolama. U Parizu se naročito takmiče ko će skupocenim i upečatljivim modnim izdanjima privući pažnju i impresionirati fotografe i publiku.

Pitali smo se kako se Parižanke zaista oblače i kako izgledaju ulice grada svetlosti ostatkom godine. A onda smo naleteli na instagram profil pod nazivom "Parižani u Parizu", a ovakvih profila i njima sličnih ima skoro svaki glavni glad u Evropi. 
Kontent ovakvih profila sastoji se iz fotografija zanimljivo i autentično za Pariz odevenih prolaznika na ulicama grada. 

Francuskinje imaju poseban stil, izgledaju izuzetno šik, ali da finalni proizvod ne izgleda kao da su provele večnost ispred ogledala. Možda čudno, ali stanovnici svetske modne metropole ne prate nužno svaki trend koji vide na pisti, već više vole da poseduju komade koji se mogu nositi večno. 

Ono što definitivno sve na ovom profilu spaja jeste modni stil i činjenica da su fotografije njihovih kombinacija uhvaćene potpuno spontano i opušteno i na taj način savršeno prikazuju onaj "je ne sais quoi" koji uvek vezujemo za Parižanke - jednostavno, a opet kul i moderno, obično, a efektno.

Primetili ste da se čvrsto drže jednostavnosti i ne trude se mnogo, jer smatraju da je kul i moderan look moguće postići i bez previše stilizovanja. Sada je jednostavan i suptilan izgled na ceni. 

Njihova tajna izgleda zaista leži u jednostavnosti i kombinovanju zanimljivih detalja. Da li je u pitanju igranje sa materijalima, bojama ili dezenima, nebitno je, jer kao što vidite ulice Pariza se "običnim danima" ne razlikuju mnogo od dana kada je u ovom gradu aktuelna nedelja mode. Sve ove kombinacije daju nam primer stvarne street style inspiracije. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši