Poznata holivudska glumica Džesika Alba je elegantna, svedena i izuzetno dosledna svojim omiljenim odevnim komadima, a njen stil nije teško iskopitati. Zbog toga nije čudno što su njene odevne kombinacije uzor mladim damama širom sveta.

Važi za jednu od najlepših glumica na svetu, a o njenom stilu odevanja često se piše. Dok neke poznate dame čine sve da odećom pokažu koliko novca imaju, ova lepotica najčešće možemo videti u ležernijim i jednostavnijim kombinacijama, baš poput ove.  

Paparaci su je uhvatili u kombinaciji kakvu često viđamo na gradskim ulicama, a to su farmerke, obična crna majica i karirani sivi blejzer, a sve je začinila crnim ravnim cipelama koje su nekima pravi hit, dok ih drugi izbegavaju u širokom luku. Naočare i hirurška maska za lice su i ovoj dami must have kada izlazi u javnosti. 

Blago uvijena kosa i zanimljive oglice na nekoliko nivoa su upotpunile ovaj autfit. I ove sezone ponovo se nose ove elegantne cipelice, koje su veoma udobne i idealne za proleće, a praktične su i za posao. Glumica je oduševila jednostavnim izdanjem i još jednom je dokazala da je njen stil nepogrešiv

džesika alba
GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ceo njen look pronašli smo u Zari.

Džesika Alba
GAMR/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U galeriji ispod možete pogledati i cene ovih proizvoda:

screenshoot/zara.com Možete pronaći u Zari