U moru trendova i novih must have komada, postoje oni kojima se iznova svake sezone radujemo. Jedan takav je definitivno i blejzer koji sjajno pristaje svakom stilu, naglašava autentičnost i čini se veoma praktično u prolećnim danima što nas dodatno podstiče da svoju kolekciju obnovimo novim stylish modelima.

Jedan od najdražih je onaj koji uključuje jednostavne farmerke, običnu majicu i omiljeni par patika. Stajling koji je u svojoj osnovi sportski, u kombinaciji sa blejzerom postaje divna sinergija različitih stilova koja je vrlo zanimljiva i dinamična.

S druge strane, blejzere volimo i u kombinaciji s elegantnim suknjama, a posebno volimo blejzer ukrasiti kaišem i naglasiti struk.

Osim samog kroja blejzera koji je vrlo zahvalan, ne zaboravite da se možete poigrati i sa paletom boja pa tako osim neutralnih klasika, možete posegnuti i za pastelnim nijansama koje će se savršeno uklopiti u razigrane prolećne dane pred nama.

Iako gotovo svaki brend ima sjajnu ponudu blejzera, nama je ovoga puta za oko zapala ona iz Zare i Stradivarius-a koja je raznovrsna pa smo sigurni da će baš svako s lakoćom pronaći model koji najbolje odgovara postojećem stilu, ali i podstiče na modno eksperimentisanje.

U galeriji ispod pogledajte modele koje smo izdvojili za vas!

screenshoot/stradivarius.rs Ponuda blejzera koju smo izdvojili za Vas i možete ih pronaći u svim Zara i Stradivarius radnjama.