Popularna pevačica Sara Jo postala je prepoznatljiva po specifičnoj boji glasa, pravcu muzike koji je donela na naše prostore, kao i fantastičnim scenskim nastupima koji najviše podsećaju na one kakve je nekada imala Britni Spirs.  

Prati sve svetske trendove, a zanimljivo je da nikoga ne kopira, već nove komade prilagođa svom već izgrađenom stilu koji uglavnom prati njen lifestyle i muziku koju izvodi.

Za početak jedan klasik svih vremena, za kojim uvek posežemo kada ne želimo da pogrešimo sa modnom kombinacijom. Džins, bela majica i crni blejzer su pun pogodak kada želite da izgledate profesionalno, a opet ležerno i modno osvešćeno

Odelo je takođe nepogrešiv modni komad, a kada želite da izgledate i osećate se kao žena boss obavezno posegnite za ovakvim krojem kakav nosi Sara. Strukirano odelo sa naglašenim naramenicama i dužine do pola butina je ove sezone apsolutni hit koji mlada trendseterka nije propustila!

Poznata je po "vožnji" kroz stilove, a svaki, na svojstven način, uspe da prilagodi svom karakteru. Za snimanje pesama u studiju odabrala je adidas trenerku u plavoj boji i beli duks sa nazivom produkcijske kuće Bassivityu kojoj je poslednjih dana sve redovnija. 

Ni trenutno najpopularniji trend zebrastog printa nije zaobišla. Zebrastu majicu, u braon-krem kombinaciji boja, ukombinovala je uz krem košulju i bermude, a leopard sunčanim naočarama je poremetila sve one koji su mišljenja da se printovi nikako ne mešaju

I za kraj, kombinacija koja nas je ostavila teksta. Kada bismo morali da izaberemo jednu fotografiju svih trendova 2020. godine onda bi to sigurno bila ova! Od pantalona sa izrezanim nogavicama, preko ukrasnih šnala za štikle do crop sakoa sa naglašenim naramenicama.