Nataša Bekvalac

Natin instagram je prepun profesionalnih fotografija na kojima ona nosi svedene ili ekstravagante (uglavnom na koncertima) komade Nine Rajak, kao i šik dela dizajnera Mihaila Anušića, poznatijeg pod brendom Mihano Momosa. Stilistkinja joj je rođena sestra Kristina, koja odiše urbanijim stilom, pa nije ni čudan ovaj modni zaokret koji Nataša već nekoliko godina gradi.

Sara Jo 

Sara je ambasador Adidasa u Srbiji, aliiii ne labi se da promoviše i manje lokalne brendove poput majica Lovers i Brattboi. Takođe, i ona sarađuje sa Ninom Rajak, te se našla kao model u njenoj jesenjoj kežual kolekciji. Stilistkinja joj je Vladislava Joldžić, koja trenutno živi i radi u Kini, a koja je zaslužna za njen autentičan spoj modnih kombinacija.

Sofija Milošević 

Mlada manekenka i top model ujedno ima i sopstveni fashion brend, koji rado nosi (obvsly).

Isidora Simijonović

Poznata glumica radila je kampanju sa Martom Miljanić - istom dizajnerkom čiju ja jaknu nedavno nosila Lejdi Gaga. Takođe, na instagramu je okačila fotografiju u majici Ivica i Majica.

Anastasija 

Ćerka srpske majke preferira i lokalne dizajnere, uglavnom high end, haljine. Među njima su Bojan Petrović, Biljana Tipsarević, Tijana Todorović...

Elena Kitić 

Domaća verzija IAMDDB je sinonim milenijalskog šik stila. Među lokalnim dizajnerima čiju odeću ona nosi našla se Teodora Pašalić.

Anđelina 

Pevačica kombinuje svetske i domaće modne brendove, a lokalni dizajneri koje najviše nosi su Teodora Pašalić i Nađa Pavić.