Moj Krojač

Na instagram profilu ovog brenda navodi se da izrađuju košulje i odela po meri, kao i polo majice, sakoe, vunene i pamučne pantalone, kao i celokupni asortiman muških aksesoara. Ukoliko vam je potrebna odeća za strogo poslovni dress code iste možete pogledati i u njihovoj radnji na Dorćolu na adresi Zmaja od Noćaja 13. Rade po bespoke principu izrade košulja koji podrazumeva potpunu uključenost klijenta u krajnji izgled košulje i odeće. Vi birate materijal, njihovi modelari potom uzimaju 15 preciznih mera, a nakon toga birate apsolutno svaki detalj na košulji. Od toga kakvog će kroja biti košulja, preko izbora kragne, manžetni, kopčanja itd. U stalnoj ponudi imaju preko 120 kvalitetnih i premium materijala.

Barbosa 

U pitanju je domaći brend sa dugom tradicijom. Imaju širok asortiman proizvoda - od odela, kaputa, džempera, pantalona, košulja do cipela i aksesoara. Odlikuje ih vrhunski kvalitet i dizajn.

Đorđe Baščarević

Đorđe Baščarević jedan je od najtalentovanijih dizajnera muške mode kod nas. Koloritne košulje, sakoi neobičnih krojeva idealni su za sve koji vole ekcentrični stil.

Konstantin 

Osnovan u Ivanjici, ovaj brend prati sofisticiran i praktičan dizajn. Košulje, majice, odela - sve ćete pronaći na jednom mestu.