Olivija Palermo je od nedavno postala miljenica među ženama koje obožavaju modu i koje uživaju u svim njenim modnim kombinacijama.

Postala je prava trendseterka, a omiljena je upravo onima koji vole da neguju elegantni stil bez previše okrivanja kože tela.

Bogata naslednica je pažnju na sebe skrenula u rijaliti seriji MTV-a, The City. Inače ćerka italijansko-američkog biznismena, Daglasa Palerma, odrasla je u najelitnijem delu Njujorka, gde je svoj stil gradila od malih nogu.

Iako nikada nije planirala da uđe u svet modelinga i glume, tokom rada u magazinu Quest joj se otvorila neverovatna prilika. Rad u magazinu joj je doneo to da je primeti poznati modni fotograf Patrik Mekmulan. 

Ubrzo je njena prirodna lepota i nepogrešiv osećaj za modu postao glavna tema modnih magazina. Do sada se pojavila na naslovnicama magazina Elle, Vogue, Tatler, a bila je i gost-urednik mnogih modnih časopisa.

olivija palermo
face to face / Face to Face / Profimedia 

Ona ume baš svemu što nosi da da pridoda lični pečat i uvek nam donosi stilsku inspiraciju koja predstavlja pravi izazov za kopiranje. Nema omiljenog kreator ili brend, jer voli da se neprekidno igra sa modom i istražuje lične granice kreativnosti.

Veoma prirodna i uvek sređena, ponosna na svoje italijanske korene, stalni je gost prvih redova fashion week-a u svetskim metropolama. 

Nije nametljiva ni u kom slučaju, i čini se da je upravo tako privukla armiju žena kojima je velika inspiracija i uzor u svakom smislu.

Ne pojavljuje se u tabloidima, ponaša se u skladu sa svojim godinama i statusu i predstavlja damu na koju treba svi da se ugledamo. Svako pojavljivanje slavne brinete je dostojno neskromne titule modne ikone koju ponosno nosi godinama.

olivija palermo
Daniel Robertson / INSTAR Images / Profimedia 

Predstavnica je ove laskave titule iz dobrog razloga. Kada god se pojavi i gde god da je paparaci krišom uslikaju, ona izgleda neverovatno šik i moderno na svojstven način. Iako u njenom stilu preovladava klasika, istovremeno rado prihvata da detaljima koji su trenutno u trendu stajling učini i više nego zanimljivim.

olivija palermo
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Iako joj je rijaliti istorijat sličan onom koji imaju Kim Kardašijan ili Paris Hilton, Olivija svoju slavu gradi na dosta diskretniji i prefinjeniji način. Veoma je svesna da je rođena pod srećnom zvezdom, ali i da ne postoji razlog da ne iskoristi sve to na potpuno drugačiji način. 

U galeriji ispod pogledajte modne kombinacije kojima nas je Olivija kupila za sva vremena:

Ben Eade / Goff Photos / Profimedia, Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia Modne kombinacije Olivija Palermo