Pred nama su sve topliji dani, a to znači da je pravi trenutak da garderobu osvežite novim stylish modnim komadima. Kao jedan od najvećih prolećnih trendova nameće se zebra print koji je odlična sinergija opuštenosti i nešto upečatljivijeg izgleda, stoga ako već niste, svakako nabavite bar jedan zebra komad jer smo sigurni da će vas inspirisati.

Zebra print je jedan od onih koji definitivno privlače pažnju, a razlog zašto je to tako krije se u posebnom print koji je lako kombinovati. Kao što smo spomenuli, ovog proleća u fokusu su komadi sa spomenutim detaljem, a moramo priznati da nam se najviše sviđaju razne varijante bluza, ali i neizostavnih haljina.

Naime, što se tiče kombinovanja zebra printa, budući da je reč o poprilično dominantnom odabiru, predlažemo da ostatak kombinacije zadržite u neutralnim bojama, odnosno odlučite se za crnu, bilu ili zemljane nijanse koje će printu dopustiti da u dođe do izražaja, a tako ćete i izbeći pomalo kičasti look.

Isto tako, uprkos tome što je prva asocijacija na zebra print crno-bela varijanta, on dolazi i u drugim bojama pa tako nisu isključeni ni pastelni tonovi koji će maksimalno ublažiti ovaj print, te mu podariti nežnu i romantičnu modnu notu. Za koju god se varijantu odlučili, mogućnosti je  mnogo...