Megan Markl i princ Haribili su deo virtualnog događaja streaming platforme Spotify, na kojoj će se uskoro ekskluzivno emitovati njihov podkast "Archewell Audio".

U najavi za podkast mladi par je istakao da je njihova želja da pokrenu moćne razgovore koji će inspirisati, izazivati i edukovati. '

"Stvorili smo Archewell Audio kako bismo dali mesta pričama ljudi čiji se glas možda ne čuje. Želimo stvoriti zajednicu koja će podsticati druge da dele svoju ranjivost u jednom sigurnom prostoru", dodali su Megan i princ Hari.

Najava je snimljena u njihovom novom domu u Montecitu. I dok je princ Hari stilski bio poslovno ležeran u klasičnim tamnoplavim pantalonama i beloj košulji, Megan je za ovu priliku obukla predivnu haljinu modne kuće Oscar de la Renta. Megan je nosila i skupoceni nakit: zlatni Kartije sat koji je nekada pripadao princezi Dajani, ali i luksuznu narukvicu sa potpisom istoimenog brenda.

megan markl i princ hari
screenshoot youtube 

Svetloplava haljina ukrašena je motivima limuna i inspirisana modom 60-ih godina, što se najviše primeti u njenom kroju. Čini se kao da je pokušala da prikrije trudnički stomak elegantnom haljinom A kroja. Ovakvi krojevi, koji uključuju lepršave materijale, su pogodni za prikrivanje svih nesigurnosti posle praznične trpeze, kao i za sve tipove građe. 

Ovaj sve popularniji kroj haljine koji garantuje udobnost, i pogodan je pogotovo za trudnice kao što je Megan, danas nije teško pronaći. Iako se upravo njena haljina prodaje po ceni od skoro 350.000 dinara, mi smo se bacili u potragu za dosta povoljnijim izborom koji se može pronaći kod nas. 

Pronašli smo za Vas haljine ovog kroja, a u galeriji ispod pogledajte koje smo to komade izdvojili kao savršenu zamenu za haljinu koju Megan nosi:

screenshoot/zara.com Cvetne haljine