KOMBINACIJA KOJU SMO ODUVEK IZBEGAVALI: Poznata trendseterka pokazala kako se nosi TEKSAS uz TEKSAS i izgleda SJAJNO

Modni stručnjaci složno tvrde da usled pandemije korona virusa i nemogućnosti bilo kakvih svečanijih prilika, i ove godine će kežual varijante biti neizbežan trend.

Profimedia 

Vodeći trend 2021. godine u modnoj industriji biće bilo šta što je napravljeno od samo jednog materijala. U tu grupu svakako spadaju i komadi koji su za sva vremena, a to su svakako oni od kvalitetnog čvrstog teksasa. 

Kombinovanje više komada od teksasa je u poslednjih nekoliko meseci ponovo na vrhu modne liste, a kako stručnjaci kažu, ovaj trend će biti aktuelan i u narednim mesecima.

Ovaj trend može vrlo interesantno i moćno da izgleda, ali se sa njim može vrlo lako skliznuti u neukus. Zato je važno biti vrlo oprezan, jer samo jedna greška može potpuno da upropasti ceo izgled.

Ešli Roberts fotografi su uhvatili dok je izlazila iz prostorija radio-stanice Heart, gde radi kao voditeljka vesti iz šoubiznisa, a njen više nego moderan i urban stajling uspešno je mamio poglede prolaznika.

ešli roberts u teksasu
James Warren / Zuma Press / Profimedia 


Ešli Roberts postala je prava modna inspiracija, a na mrežama je aktivna i pored svog posla u medijima. Pa tako voli često da iznenadi svoje pratioce fotografijom zanimljivog autfita, a u poslednje vreme i zabavnim video snimcima u kojima je odlično stilizovana.

Da Ešli voli kombinaciju teksasa i teksasa vidimo u još jednoj objavi na njenom instagram profilu. Ovom prilikom ukombinovala je široke farmerke svetlog teksasa i teksas jaknu u istoj nijansi. Ovaj, može se reći komplet, ima zanimljive detalje raznovrsnih dezena koji su tako prišiveni da izgledaju kao višestruko zakrpljeni komad. 

Do nedavno su se stilisti užasavali kombinacije teksasa i teksasa, a takođe mnogi i sledili taj primer da dva komada od teksasa nikako ne izgledaju dobro. A sada je to postao trend koji će se još neko vreme sigurno zadržati.
Ono što je važno kada kombinujete više stvari od teksasa je da ne izaberete slične nijanse. Zato stručnjaci savetuju da uzmite ili potpuno dve različite boje ili identičnu nijansu u oba dela.

Anketa

Da li biste nosili teksasa uz teksasa?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši