Ipak ono što pre samih nastupa vidimo jesu modne kreacije zvezda na crvenom tepihu. Pevačica i umetnica Fibi Bridžers se na dodeli prestižnih Gremi nagradapojavila u odelu koje u potpunosti jeste u njenom stilu, ali nikako nije priličilo ovakvom događaju. Naime, ona se na dodeli pojavila u pratnji svog brata glumca Džeksona Bridžesa. 

Pevačica je poznata po svom mračnom stilu odevanja, negovanju dark fazona, pa zato kostursko odelo koje je ponela na crvenom tepihu nije nikoga previše iznenadilo. 

Ipak, iako to jeste njen lični pečat i jedan od zaštitnih znakova, pored svetle kose i tamnog ruža, skro svi su se složili kako ovo izdanje nije primereno crvenom tepihu. Odelo crne boje po sebi ima iscrtane ljudske kosti koje svetle u mraku, a koliko ih Fibi voli govori i činjenica koliko često postavlja slike u njemu. A još veća bizarnost je što su na kosti prišiveni razni šljokičavi i kristalni detalji. 

"Izvini, ali ovo je užasno...", "Gde se ovo uopšte nosi?", "Da li si stvarno ovakva pojavila na crvenom tepihu?" "Ovo nije za gremi", "Zar takva ideš na crveni tepih??"... samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

"Stalno nosim kostim kostura, ali jedan od razloga je to što sam ovaj kostim videla kod dizajnera Tom Brauna i pomislila da je tako super kostim za sva vremena. I tražila sam ga, a onda sam ga praktično ukrala" zaključila je Fibi kroz smeh.
Zvezda često nosi ležerniju odeću ukrašenu kosturima, uključujući kapuljače, čarape, majice, pa je čak jedno odelo nosila i u muzičkom spotu za svoju pesmu Kyoto.