Ovogodišnji Gremi prošao je krajnje spektakularno. Sa četiri nova Gremija i ukupno 28 u karijeri, Bijonse je time postala najnagrađivanija pevačica u istoriji američke diskografske nagrade.
Tejlor Svift se takođe upisala u istoriju na nedeljnoj ceremoniji, postavši prva ženska umetnica koja je osvojila nagradu za album godine čak tri puta. 

Pored prestižnih nagrada koje su poznati dobili, pored zanimljivih i spektakularnih nastupa, ono u šta smo najviše gledali bili su njihovi stajliz. Imajući to u vidu, zvezde ove večeri su se potrudile da ne prođu neprimećeno. 
Niko nije preterano iskakao iz svojih okvira, mahom su svi ostali dosledni svom stilu odevanja. 

Veče je nesumnjivo proteklo u znaku RnB dive Bijonse koja se nije mnogo upuštala u modno eksperimentisanje za ovako važnu priliku. Verovala je svom dobro poznatom terenu i odlučila se za kombinaciju u kojoj se dobro oseća. Odlučila se za kožnu crnu hajinu, spuštenih ramena i dodatkom istih takvih rukavica preko laktova. Bujna tršava kosa popunila je gola ramena, a ono što je svima upalo u oči su zlatni nokti na rukavicama. Uspela je da osvoji 28. gremi nagrada i tako postane najnagrađivanija žena u istoriji, pretekavši pevačicu Alison Kraus.

Svi modni kritičari oduševljenisu haljinom koju je ponela Tejlor Svift. Naime, nju je dizajnirao Oscar de la Renta, na providnom materijalu postavljeni su cvetovi različitih veličina i boja. Ovom haljinom i rozim cipela sa mašnom nas je sve podsetila da uskoro stiže proleće. Svedena frizura i šminka nešto su od čega Tejlor retko odstupa. 

tejlor svift
Jay L Clendenin/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dua Lipase odlučila za ceo autfit u šljokicama i kristalima. Ovom haljinom brenda Versace skrenula je pažnju svetskih modnih kritičara i fotografa na crvenom tepihu. Sa izrescima na bokovima, providnim dodnjim delom haljine i dubokim izrezom osvojila je poglede svih prisutnih. Na ovoj svečanosti osvojila je gremi nagradu za najbolji pop album pod nazivom Future Nostalgia

dua lipa
Kevin Mazur / AFP / Profimedia 

Ni reperka Megan Di Stalion nije razočarala. Ova jarko narandžasta haljina brenda Dolce&Gabanna sa zanimljivim kaišem i padom na bokovima mnoge je oduševila i zaintrigirala. Podignuta kosa na korset haljinu je pun pogodak, a svedena kristalna ogrlica je jedini detalj koji je potreban vra vratu. Megan Di Stalion osvojila je nagradu za najboljeg novog izvođača i umetnika.

Noa Sajrus pevačica i sestra Majli Sajrus, se na dodeli pojavila u beloj haljini sa takozvanim krilima. Cilj joj je bio da izgleda kao da nosi krila anđela, a ipak rezultat nije bio ni sličan tome. Na društvenim mrežama mnogi se šale na račun njene haljine poredeći je sa izgužvanim maramicama. A jedan od komentara bio je "Sad bar znamo gde su završile zalihe toalet papira kupljenih za vreme karantina" napisao je jedan od korisnika twittera. 

noa sajrus
Kevin Mazur / AFP / Profimedia 

Bili Ajlišu svom prepoznatljivom stilu i fazonu. Crna kosa sa zelenim pramenovima je njen zaštitni znak, a zanimljive šarene haljine su nešto u čemu se oseća najbolje. Od haljine, preko kape do zaštitne maske za lice sve je bilo istog dezena, brenda Gucci. Ove godine je briljirala i osvojila nagradu za numeru koju je otpevala za potrebe najnovijeg filma iz sage o Džejmsu Bondu No Time to Die.

bili ajliš
Kevin Mazur / AFP / Profimedia 

Doža Ket je svojim smelim izdanjem izazvala pažnju javnosti. Kreacija brenda Roberto Cavalli nije bila najsjaniji izbor za ovakvu priliku, obzirom da se izrez na dekolteu završava ispod pupka. Prepoznatljiva zelena boja ovog prestižnog brenda krasi i donji deo haljine koji je napravljen od perja. Ovom prilikom osvojila je nagradu za najbolju novu umetnicu. 

doja ket
Kevin Mazur / AFP / Profimedia 

Reper Ben Bani se za ovu svečanu priliku odličio za all black everything kombinaciju, Zanimljivi kožni detalji na kragni košulje i sakoa su bili jedino što je odskakalo od ovog crnog autfita modne kuće Burberry. Kapa sa krznenim ušima i naočare u narandžastoj boji stakla su ovom stajlingu dali malu dozu komičnosti i zabave. A mladi reper je ovom prilikom osvojio nagradu za najbolji latino pop album. 

Hari Stajls obožava da iznenađuje javnost svojim, u najmanju ruku, blesavim i raznobojnim autfitima. Ovoga puta prepustio se rukama Gucci tima i obukao žuto-zeleni karirani sako, a oko vrata je obavio perjani ljubičasti šal. Zvonaste pliš braon pantalone i krem cipele u kombinaciji sa ovim sakoom čine nesvakidašnji i nenosiv autfit u realnom životu. Ipak, ne možemo mu zameriti, obzirom da ovakvim stilom najbolje ispoljava svoju ličnost i kreativnost. Hari je takođe dobio nagradu za najbolju pop solo izvedenu numeru Watermelon Sugar. 

hari stajls
Kevin Mazur / AFP / Profimedia 

Izgleda da pliš još dugo neće izaći iz mode, obzirom da se zvezde odlučuju za njega čak i kada se pojavljuju na crvenom tepihu. Ovo interesantno ljubičasto odelo sa zanimljivim radom i detaljima odlično je pristalo lepoj crnki. Svoj autfit je dopunila naočarima koje su u istom tonu kao haljina. H.E.R. je dobila priznanje za pesmu godine numerom za pesmu I can't breathe.