Poznata glumica Demi Mur prošle nedelje bila je zvezda Fendi revije na Nedelji mode u Parizu, od kada svet ne prestaje da priča o njenom licu. Njejna transformacija je i dalje glavna tema na društvenim mrežama.

Gotovo da ne postoji osoba koja se nije upitala šta se desilo sa licem Demi Mur. Nagađalo se o neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu kako piše "Dejli mejl".

I onda se Demi (58) pojavila u emisiji Naomi Kembel #NoFilterVithNaomi i rešila dilemu. Pičala je o svom modnom debiju, kako se osećala magično na pisti, i naglasila da iako je često pred kamerama ovo iskustvo je za nju čarobno i nezaboravno.

Pitanjem njenog izgleda na pisti pozabavili su se i plastični hirurzi objašnjavajući da su naglašene jagodice i uvučeni obrazi trend koji se postiže filerima a naglašava šminkom, te da je prilično zastupljen na društvenim mrežama.

demi mur izgled lice operacije
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

I dok su mediji brujali o naglašenim jagodicama i ostalim detaljima, Demi je demantovala sve natpise prikazavši slike iz aviona na putu u Pariz koji je provela sa papirnom maskom na licu.

Dakle, maska je zadužena za njen izgled, a šminka je krivac što je izgledala izoperisano. Pistom je prošetala sa Kejt Mos i njenom ćerkom, a više o tome pogledajte OVDE.

Pitanje izgleda svog lice je rešila ali zato je otvorila nekoliko novih koja će je držati u centru medijske pažnje narednih nedelja. Naglasila je da je najplaćenija glumica u Holuvudu, kao i da joj se u karantinu pridružio i bivši muž Brus Vilis. Više fotografije slavne glumice pogledajte u galeriji ispod.

Instagram Nagađalo se da je reč o neuspeloj operaciji, preterivanju sa filerima, lošoj rasveti, novom mejkap trendu...

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas