Ajdin Mod (19) iz Rima imala je samo 11 godina kada je uradila prvu tetovažu i pirsing. Želeći da drastično promeni izgled sama sebi je prerezala jezik na pola, a ima veliku želju i da poveća grudi i zadnjicu.

Ova devojka iz Italije želi da svoje telo pretvori u "modifikovanu Barbiku", koristeći, kako sama kaže, neinvazivne metode. Još kao dete volela sebi da buši lice iglom, a sada, osam godina kasnije, telo i lice joj prekrivaju tetovaže, a nada se da će uskoro moći da se pohvali još "boljim izgledom".

Ajdin tvrdi da je imala samo 15 godina kada je sama sebi prerezala jezik na pola, što stručnjaci nikako ne preporučuju, jer može doći do povrede arterije i obilnog krvarenja, sa tragičnim ishodom. Međutim, ona ne mari ni za opasnost ni za bol. Do sada na svom telu ima više od 20 pirsinga, 12 ožiljaka, tetovirane beonjače, proširene nozdrve i ušne resice. Tetovirala je beonjače i ugradila implante u stidne usne.

U poslednje vreme posvetila se pumpanju usana i obraza, a u svoj novi izgled uložila je više od 5.000 evra. Kaže da joj je uzor Mar a Hos Kristerna, koju mnogi nazivaju "Žena Vampir".

Svaku promenu na svom telu rado pokazuje korisnicima društvenih mreža, a na Instagramu je prati više od 16.000 ljudi. Svojim fanovima je poručila da "u životu ne mora nikog da zadovolji osim sebe", te ističe da joj ne smeta čak ni kada joj neko kaže da je ružna.

- Kažu mi ljudi da sam ružna, ali iskreno, ja to ne doživaljavam kao uvredu - ističe ova devojka, piše Daily Star.

ŽELI DA POSTANE "MODFIKOVANA BARBIKA": Prvu intervenciju je uradila sa 11, a danas je mnogima teško da je gledaju
Instagram 

Ajdin za sebe kaže da je normalna, da živi život kako želi, i da svako ko se ne slaže sa njom može da je se kloni.

- Srećom, imam podršku i okružena sam ljudima koji me vole - ističe Ajdin. Dodaje i da se mnogo bolje slaže sa ljudima koji imaju stavove drugačije od njenih, što smatra iznenađujućim. Planira da svoje telo iznova transformiše, te da kožu prekrije tetovažama i pirsinzima. Takođe, želja joj je i da ime metalne zube.

- Ja nemam krajnji cilj, jer mislim da nikad neću prestati da radim na sebi. Za sada ću sigurno nastaviti da se tetoviram i da radim još pirsinga. Hoću i da imam metalne zube, na tome trenutno radim - kaže ova Italijanka.

ŽELI DA POSTANE "MODFIKOVANA BARBIKA": Prvu intervenciju je uradila sa 11, a danas je mnogima teško da je gledaju
Instagram 

Nije zadovoljna kako je prošlo prvo tetoviranje beonjača, pa planira da ponovi proceduru kako bi bile još tamnije.

- Svakog meseca pumpam usne, a u planu je i povećanje grudi i zadnjice - otkriva Ajdin. Mladim ljudima savetuje da budu hrabri da pronađu sebe.

- Radite šta god vam se sviđa, samo dok ne povređujete druge. Budite drugačiji, budite uvek svoji - kaže ona. I dok ima onih koji se zgražavaju njenim izgledom i govore joj da se unakazila, njeni pratioci na društvenim mrežama joj svakodnevno šalju komentare podrške i upućuju joj komplimente.

Instagram Ajdin Mod (19) je fascinirana modifikacijama tela i počela je veoma rano da ih radi, imala je tek 11 godina.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas