Početkom februara, pažnja modnih stručnjaka bila je usmerena na Kopenhagen Fashion Weekkoji se u poslednje dve godine prepoznat i uvažen kao novi epicentar stila, čak i u vreme epidemije.

Outfiti Skandinavki su nam potvrdili zbog čega u poslednje vreme važe za prave trendeseterke stila. Modnu inspiraciju za ovaj ledeni talas koji nas je opet zatekao pružile su nam dame iz Danske koje su se potrudile da ulice Kopenhagena izgledaju poput pravih svetskih, modnih metropola. 

Pažnja je usmerena na neutralne boje, koje nam se na prvu čine veoma dosadno i ne ispirišuće za nedelju mode, međutim trendseterke su uspele da nas u tome demantuju.

Akcenat je na tome da bejzik komade začinimo zanimljivim torbama i cipelama, a da odevne kombinacije ostanu svedenih boja i kroja.  Pogledajte naš izbor uličnog stila i inspirišite se kombinacijama dama iz Kopenhagena.

Zvanice su nam pokaze da su oversized komadi IT komad sezone, pogotovo sada kada svi svetski brendovi najviše ciljaju na udoban i komfor.

Danska fashion week
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pantalone odavno nisu predodređene samo jačem polu. Pantalone cigarette ravnog kroja ili još ležernije i šire, sa dubokim džepovima mogu učiniti outfit još zanimljivim. Moćan mantil i široke pantalone je nešto od čega Skandinavke ne odustaju. 

Kopenhagen fashion week
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ceo outfit u jednoj boji? Rekli biste previše obično. Dame iz Danske su u njima izgledala sve samo ne obično.

Kopenhagen fashion week
www.fashionpps.com / fashionpps / Avalon Editorial / Profimedia 

Haljina od trikotažepredstavlja savršen spoj udobnosti i šika. A pun pogodak biće ukoliko se kombinuje sa nekom zanimljivom torbom većih dimenzija.

Danska fashion week
- / Shutterstock Editorial / Profimedia