Modni trendovi dolaze i odlaze, no retki su oni koji odolevaju duhu vremena i tu su svake sezone. Jedan od takvih komada je i bela košulja.

Ne postoji situacija u kojoj ne možete da ponesete belu košulju jer je sa jedne strane klasična i elegantna, dok je sa druge moderna i jednostavno neodoljiva. Modeli kojima nismo odolele ove sezone i koje prednjače u aktuelnim ponudama popularnih high street brendova su modeli sa puf rukavima kao i dugačke i oversized, ali se ne odričemo ni klasičnih, strukiranih koje su savršen komad za poslovne kombinacije.

Postoji mnogo razloga zašto volimo bele košulje, a jedan od glavnih je taj što se odlično uklapaju u svačiji stil, a savršen su odgovor kada ne znamo šta bismo obukli.

Kao što smo rekli, bela košulja je jedan od komada koji odoleva svim sezonama i trendovima, stoga nemojte sumnjati da ste napravili sjajnu investiciju ako ste uložili u još jednu belu košulju. U nastavku izdvajamo sezonske favorite koji će se sjajno uklopiti u svaku priliku i kombinaciju.