NIKOLINA PIŠEK U NIKAD IZAZOVNIJEM AUTFITU: Poslala jasnu poruku i izazvala lavinu komentara ispod fotografije

Mi kažemo da izgleda sjajno

Instagram/nikolina_pisek 

Poznata hrvatska voditeljka Nikolika Pišek oduvek je važila za jednu od najlepših i najstilizovanijih žena koje Hrvatska ima. Ona je više puta dokazala da ume da se nosi sa svim novim modnim trendovima, te i da ih odlično isprati, a na svom Instagram profilu često kači fotografije stajlinga koji dokazuju da atraktivna Hrvatica prkosi godinama.

Međutim, poslednja fotografija koju je okačila izazvala je lavinu komentara. Naime, ona je objavila posve izazovnu fotografiju gde sedi na stolici, a na sebi nosi samo sako, dugačke čizme i veš.

Osim što je pokazala da ima zavidnu liniju, Nikolina je poslala i jaku poruku: ,,Ne, nije do garderobe. Do stava je." Komentari ispod fotografije su bili različiti, dok su neki bili oduševljeni, neki su smatrali da je ovo neprikladno.

Naravno da su komplimenti prednjačili, ali ima i onih kojima se nije dopalo.


,,Strahota sbe skupa jadno nogice sve ostarelo suho bez energije i još se skinula prava mama svaka cast" jedan je od negativnih komentara koji se našao ispod fotografije.


Ali lepu voditeljku to ne zanima. Ona nastavlja da nas oduševljava svojim izgledom, stilom i stavom, te joj poručujemo da samo tako nastavi!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši