Možda nećemo više piti prvu jutarnju kafu sa popularnom voditeljkom na TV Prva, ali to nije razlog da se ne podsetimo svih njenih modnih kombinacija, zar ne?

Od kad se pojavila na malim ekranima, Jovana je uvek bila u centru svih dešavanja, ali i pod budnim okom javnosti kada je u pitanju njen imidž. Osim što važi za jednu od naših najlepših voditeljki, ona je i jedna od onih koje najviše vode računa o eleganciji i svedenosti.

Čini se da Jovana nije neko ko previše voli da eksperimentiše, te njenim stilom mahom dominiraju pantalone i sakoi, poslovne suknje i haljine, a kada je kosa u pitanju, lepa voditeljka se najčešće odlučuje za talase ili ravnu frizuru. Primetno je i da posebnu pažnju posvećuje detaljima, pa tako svaki stajling “začini“ kojim komadom zlatnog nakita, a naročito voli ogrlice, neupadljive minđuše i nezaobilazan sat. Kada je u pitanju šminka, Jovana je neko ko neguje prirodan izgled, ali se ne ustručava ni od crvenog karmina koji joj savršeno stoji. U nastavku smo izdvojili neke od najlepših izdanja Jovane Jokismović.