Virus korona nas je sve poremetio i naterao da promenimo neke životne navike. Počevši od toga šta jedemo i pijemo, do mesta na koje izlazimo, neminovno je da će veliki uticaj imati i na naš stil oblačenja.

Za vreme karantina nismo tražili ništa osim udobnosti, a jedina vrsta “izlazaka“ su nam bili Zum sastanci i trenutak kada se zapravo malo “uljudimo“. Zato sam još tada došla na ideju da kupim udobne, ali pre svega lepe pidžame koje ću kasnije možda moći da nosim i u grad.

Prvo je počelo tako što sam u jednoj bojažljivo otišla do prodavnice i na moje čudo naišla na pitanja poput: ,,Wow strava su ti pantalone gde si ih kupila?!“. Tada sam shvatila da je korona definitivno promenila tok mode, što je mnogima i olakšalo svakodnevnicu s obzirom na to da su mnogi odustali od sređivanja i modiranja i nakon nje.

Zato sam odlučila da vam u nastavku izdvojim prelepe pidžame koje lako možete poneti u grad na dnevno druženje sa prijateljima, ali i u noćni izlazak uz par izmena u vidu obuće i asesoara.