Ako bismo morali da izaberemo još jednu boju osim crne koja je večna, to je onda definitivno bela. Sa svakim godišnjim dobom joj se iznova vraćamo, kombinujemo na različite načine, a rezultat je uvek fenomenalan.

Ni ove jeseni je se ne odričemo, a posebno jer nam unosi potpuno novi i drugačiji vajb u braon paletu koja dominira našim garderoberom. Beli komadi daće vam dozu ženstvenosti koja vam je potrebna, dok će, sa druge strane ubiti monotoniju svakog vašeg stajlinga. Zato, ove jeseni ulažemo u sledeće bele komade za koje odgovorno tvrdimo da ne poznaju rok trajanja!

Beli pulover

Dovoljno je prijatan da vas zagreje, ali bez rukava verovatno nećete morati da brinete zbog pregrevanja kada stvari postanu malo toplije.

Bele farmerke

Sigurno ćete se složiti sa nama da je ovo jedan od najpraktičnih komada koje nosimo ove jeseni jer se kombinuju uz apsolutno sve i svakom vašem look-u daće osveženje koje nam je i više nego potrebno u ovim danima.

Bela košulja

Ako se nekog odevnog komada definitivno nikada nećemo zasititi, to je bela košulja! Odlično znamo da ide uz sve - bilo da se radi o poslovnoj kombinaciji, dnevnoj varijanti ili večernjim prilikama.

Bela haljina


Bilo da se opredelite za midi ili maksi haljine, nećete pogrešiti. Uz bajkerske čizme i kožnu jaknu, celu jesen provešćemo u ovoj, uvek omiljenoj kombinaciji.

Beli sako

Ovo je komad koji će odlično da se kombinuje i uz običnu basic majicu ili sa printom, ali i uz dobru suknju i košulju za noćni izlazak.