Naša domaća scena obiluje talentovanim mladim ljudima koji imaju iza sebe uspešne karijere, ali često i neuspešne veze. Međutim, ovog puta se osvrćemo na one koji uživaju u svojoj ljubavi, ali i u sjajnom osećaju za modu.

TEODORA I NINO


Ako neko moze da se pohvali najvećim brojem lajkova na zajedničkim fotografijama to su onda njih dvoje. Osim što su jedan od naših najpoznatijih parova, oni važe i za jedan od najstilizovanijih. Uvek idu “u paketu“ te na njihovim profilima često viđamo uparene stajlinge, a ono po čemu su posebno prepoznatljivi je obuća. Bilo da su to starke ili džordanke, čini se da Teodora i Nino uživaju u zajedničkom šopingu, a možemo reći da je krajnji ishod odličan i uvek u trendu. Čista petica!

NIKOLIJA I RELJA

Titula najmodernijeg roditeljskog para definitivno odlazi u ruke Nikolije i Relje! Njih dvoje nas zasebno uvek iznenade fenomenalnim stajlinzima, a kada se pojave zajedno mnogi kažu da bez truda pariraju svetskim zvezdama. Oni nisu klasičan par, ne izbacuju mnogo zajedničkih fotografija, ali kada to urade sve nas ostave bez teksta. Oboje vole da nose oversized komade, a mi navijamo da nastave u tom pravcu jer im stoje sjajno!

TATJANA I IVAN


Na Instagramu je svi poznaju kao @angel.tatjana, manekenku i influenserku koja se žustro suprotstavila Dui Lipi povodom njene objave na Instagramu. Ali, ovde smo da pišemo o lepim stvarima. Tatjana Bašević i njen momak Ivan Vasilić primer su kako jedan mladi par treba da izgleda. Osim što fizički izgledaju predivno zajedno, dele i istančan osećaj za modu. Pa nas tako često obraduju zajedničkim fotografijama u lepim, modernim i nikada preteranim stajlinzima, koje mnogi pokušavaju da iskopiraju.