Kožne pantalone nisu ništa novo na modnoj sceni, ali svaka nova sezona sa sobom nosi i nove trendove. Kako su proleće i leto godišnja doba kada najviše volimo da eksperimentišemo, jesen je omiljeno doba za kreiranje novog izgleda naših gardeobera i uskakanje u komade kojima nas obraduje iz sezone u sezonu.

A kada govorimo o glavnim trendovima za jesen, par kožnih pantalona je komad broj jedan koji mora da nađe na vašem ofingeru! Definitivno ne postoji omiljena kombinacija u kojoj nosimo kožne pantalone, jer smo u aktuelnoj ponudi popularnih brendova pronašle toliko modela, da ćete lako moći da uklopite stajlinge za čitavu nedelju.

Oni koji su se posebno istakli u modeli sa rajsfešlusom pri dnu, kao i vrećasti modeli. Naravno, tu su i nezaobilazni skinny i flare modeli, a kombinacije boja su raznovsne. Mi smo se ovog puta odlučile za sigurnu, crnu boju, a osim toga možete birati i da li želite pantalone od prave kože, veštačke, brušene, sjajne i tako dalje. Ovaj klasik je zasigrno komad koji bi lako zamenio i omiljene nam mom džins, te smo vam u nastavku izdvojile naše favorite za ovaj mesec.