Ovi jesenji dani naterali su nas da se ozbiljno preispitamo kada je sadržaj našeg garderobera u pitanju. Iz laganih teksas jakni smo brzo uskočili u deblje kapute, a već sada se čini da će zima biti i te kako hladna. Ali, ne brinemo! Jer je u popularne high street prodavnice stiglo toliko novih, toplih i stajlš modela jakni, da smo sigurni da za nas nema zime! A jedne od jakni koje su nas "kupile" na prvu su i perjane

One su se pokazale kao sjajno rešenje za one koji vole udobnost i praktičnost, a sa druge strane im je stalo da i tokom hladnih dana izgledaju moderno i u trendu. Kada je reč o aktuelnoj ponudi ovih modela, odmah ćemo vam reći da ima za svakoga ponešto.

Od klasičnih crnih i nude boja, preko dinamičnih jarkih, ljubitelji perjanih jakni neće ostati uskraćeni za sjajne komade ni ove godine. Osim toga, tu su i kraći i duži modeli, te će vam kombinovanje ovog modela biti glavna okupacija ove zime.

A kada smo već kod kombinovanja, njihova funkcuonalnost je višestruka - nosićemo ih uz džempere, dukseve, farmerke, ali i uz haljine i suknje, naravno sa čizmama ili patikama, kako ko više voli. U ovim, aktuelnim modelima ćete definitivno privući pažnju gde god da se pojavite, te pogledajte šta smo sve izdvojili za vas!