Već ste sigurno primetili da se ove sezone prsluci vraćaju na velika vrata. Ovaj pomalo zaboravljeni trend ispostavio se da je zapravo dosta praktičan u proleće kada znamo da vreme može biti veoma promenljivo.

Protekla, ali i nadolazeća sezona definitivno su u znaku komada za slobodno vreme koji su nas osvojili svojom praktičnošću, ali i brojnim mogućnostima kombinovanja. Tako popularne trenerke sada viđamo u kombinaciji sa bajkerskim modelima čizama, a tu je i oversized kaput koji ovu sportsku priču podiže na jednu potpuno novi nivo.

zara prsluk
screenshoot/zara.rs 

Ipak, pred nama su sve topliji dani, a to znači da polako dolazimo u pomalo 'problematično' razdoblje koje nam neretko zadaje glavobolje kada se dvoumimo između jakne i kaputa. Ovaj put imamo rešenje, a reč je o prslucima - komad koji je istovremeno funkcionalan, ali i stylish. 

zara prsluk
screenshoot/zara.rs 

Baš jedan takav pronašli smo u Zari, model koji dolazi u neodoljivoj pink boji. Ovaj puffer model krije i još jednu posebnost - dva lica, te tako drugu stranu krasi basic bež boja. 

Uz ovaj presladak puffer prsluk takođe vrlo dobro pristaje i trendi natkošulja, stoga smo sigurni da ćete ga nezavisno o stilu koji preferirate sa lakoćom uklopiti u svoje outfite i naglasiti lepotu sinergije sportskog i šik uličnog stila. 

zara prsluk
screenshoot/zara.rs