Pletene teksture su se izgleda uvukle u fioku sa donjim vešom. Već neko vreme na tržištu je moguće pronaći vunene grudnjake koje žene kombinuju sa dubokim pantalonama i crop top džemperima, ili preko nekih drugih odevnih komada poput košulja.

Naviknuti smo na štrikane džempere, kardigane, haljine, pa čak i trenerke, a sada je sve uzelo maha i napravljen je neočekivani trend- štrikani šorts! Naziv štrikani šorts je u nekim slučajevima poprilično upitan s obzirom na to da neki modeli krojem više liče na donji veš.

Svetske trendseterke ga obožavaju i rado ga nose i plasiraju kao trend broj 1 na svojim socijalnim mrežama. Mi se ipak pitamo gde se ovo nosi? 

Da li je ovo uopšte nosivo pitaju se i večiti zaljubljenici u modu. Čak i oni koje razumeju privlačnost ovog komada smatraju da bi prilikom nošenja u stvarnom životu vrlo brzo mogao "izgledati poput obešenih gaća".

Zara šorts
screenshoot/zara.com 

Naravno, mnoge influenserke su već pokazale kako kombiniraju te modele i izgledaju sjajno, međutim, ako se na stranu stave fotografije za društvene mreže, opet se dovodi u pitanje praktičnost tog komada.

U nastavku pogledajte kako ovaj komad nose dame na Instagramu.

 U našoj anketi možete glasati da li vam se dopadaju štrikani šortsevi i da li biste ih nosili?

Anketa

Da li biste nosili štrikani šorts?