Dok teksas farmerke i jakne ubrajamo u večite modne klasike, u centar pažnje javnosti vratile su se suknje i haljine od teksasa. 

Ovoga puta pažnju su nam privukli upravo takvi komadi, koje sezonama nismo nosili. Od teksas haljina, preko suknji i košulja, pa sve do kombinezona ovoga proleća će biti must have komad u ormanu. 

Teksas haljina

Uz malu crnu, u ormaru je sada obavezno imati i teksas haljinu! Veoma praktičan komad kojimože biti sjajna osnova kako zimske, tako i prolećne garderobe. Naravno, njena praktičnost prvenstveno zavisi od kroja koji ćeš odabrati, a sjajna je vest što aktualna ponuda sada vrvi od različitih modela ove haljine. Naš favorit je kraća haljina sa dugim rukavima jer je odlična u ovom prelaznom periodu. 

teksas haljina
screenshoot/zara.rs 

Teksas suknja

Još jedan vrlo zahvalan komad za kombinovanje je i teksas suknja. Trenutno su naročito popularni pencil modeli koji sežu tik ispod kolena. Najviše simpatija pobrao je upravo klasičan model suknje, bez ikakvih posebnih detalja, ali ni sa modelom koji ima šlic po sredini prednje strane ne možete pogrešiti. 

teksas suknja
screenshoot/zara.rs 

Teksas košulja

Povratak u središte modnih zbivanja dospele su i teksas košulje. Reč je o komadu koji je u aktualnoj ponudi zastupljen u različitim nijansama teksasa. Osim u strukiranoj verziji, lako ga je pronaći i u nešto širem izdanju, kao takozvanu oversized teksas košulju. Modno najhrabriji smelo će ih upariti sa omiljenim teksas komadom pantalona i kreirati sjajne 'denim on denim' kombinacije.

teksas košulja
screenshoot/zara.rs 

Teksas kombinezon 

Ipak najsnažniji utisak među ljubiteljima mode ostvarićete ukoliko se odlučite za teksas kombinezon. Ovaj model nas je sve oborio sa nogu, prvenstveno jer je veoma jednostavan, a ipak efektan komad koji svaka žena mora imati ormanu.

Čini se kao idealan komad kada "nemamo šta da obučemo", jer nam je u tim trenucima potrebno nešto brzo, jednostavno i efektno što brže navući na sebe, a to je svakako jedan ovakav komad. 

teksas kombinezon
screenshoot/zara.rs 

Pored odevnih predmeta, u ponudi imate i razne aksesoare urađene od teksasa. Pored torbi i šešira, naš favorit su svakako papuče na štiklu.

papuče od teksasa
screenshoot/pullandbear.rs 

 U galeriji ispod pogledajte koje smo komade od teksasa izdvojili:

screenshoot/pullandbear.rs Još odevnih predmeta i aksesoara od teksasa!