Možda mislite da teksas suknja zvuči tako iz 80-ih, ali zapravo ovaj svestrani komad uvek izgleda moderno i kul. Bez obzira na godišnje doba, one su idealno rešenje za svaku kombinaciju, bilo da vam treba nešto profesionalniji look ili jednostavno želite malo drugačiji večernji izgled. Teksas suknje su onaj komad koji morate imati u svom ormaru jer su bezvremenski klasik i mogu se kombinovati na različite načine.

Jesen je godišnje doba kada posebno volimo midi teksas suknje, jer su osim svoje jednostavnosti kombinovanja, odlična zamena kada vam se ne nose farmerice. Uz košulju i visoke čizme imaćete brzu i odličnu kombinaciju za posao koja uz nekoliko aksesoara može postati idealan look za romantičnu večeru.

Kada su u pitanju kombinacije koje ćemo najviše nositi ove jeseni, to su definitvno teksas suknje u kombinaciji sa bajkerskim i kaubojskim čizmama, oversized sakoima i kožnim jaknama. Odlična stvar kod ovog komada kome se uvek vraćamo je to što je univerzalan trend, te nećete morati da ga se odreknete već naredne sezone kada na modnu scenu dođu novi trendovi.

U nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita.