Ukoliko bismo izdvojile komad koji je idealan za svaku letnju priliku, to je onda midi suknja. Iako su nam ormari podeljeni na poslovnu, ležernu i svečanu garderobu, ovo je komad koji obožavamo da nosimo u svim situacijama. Leto je period kada tražimo komade koji su uglavnom jednostavni, a opet elegantni i trendi. Tu na scenu stupaju midi suknje sa prorezom, odnosno šlicem koja će odgovoriti na svaki modni poduhvat.


Mnogi brendovi prepoznali su popularnost ovog modela, pa ga sada možemo videti u gotovo svim letnjim kolekcijama. Ukoliko ove sezone želite u potpunosti da iskoristite mogućnost kombinovanja ovih suknji, birajte one sa neutralnim cvetnim printom, klasične jednobojne ili neprevaziđene tufnice. Materijali koje smo najviše viđale u ovogodišnjim kolekcijama su saten, svila i pamuk, a osim toga dolaze i u različitim modelima poput onih sa karnerima, volanma i mašnama oko struka.

Uz njih predlažemo popularne sandale sa malom štiklom na vezivanje oko noge ili jednostavne bele patike. Za one koje vole malo avangardniji look, letnje martinke i oversized teksas prsluk uz ovaj model suknje biće definitivno pun pogodak.


Kada se radi o večernjim kombinacijama, ovaj model se definitivno istakao kao savršen izbor za takve prilike. U isto vreme elegantne i zavodljive, sa ovom suknjom bićete u centru pažnje, a trebaće vam minimalno truda i aksesoara da biste postigli efektan look. Visoke potpetice, dobar sako i par zlatnih minđuša je kombinacija koja će odgovoriti na sve vaše zahteve udobnog i atraktivnog look-a.