Okej, priznajemo da smo potpuno opsednute ovim haljinama - one su super udobne i praktične, možemo da ih nosimo i na posao i u šetnju i na večeru (čak i u izlazak). Kada pomislimo na jedan komad koji treba da izvučemo iz ormara - one uvek dobijaju najvišu ocenu.

U čemu je fora? Pre svega, veoma su jednostavne za kombinovanje. Glavna prednost je što možete da obučete samo haljinu koju će da prate asesoari. Jedna muka manje kada je u pitanju klasično žensko spremanje i stajanje ispred garderobera i biranje odevnih kombinacija satima, zar ne? Odgovor je sigurno potvrdan, tako da se sada spremite za 3 predloga koji će vas sigurno inspirisati da ih bolje stilizujete. (P.S. - na spremanje ćete potrošiti svega par minuta - znamo da vam ova informacija znači.)

Prvi izbor - kad hoćemo da se osećamo udobno, komforno, prijatno. Nije tajna da svi obožavamo bež, oker i braon nijanse i pamučne i lanene materijale koji su (sigurno) dobar izbor za ovakav stil, a ono najbolje od svega - možete ih nositi i sa patikama. Torba kao pojas je pun pogodak uz ovakav outfit (a takođe će vam i naglasiti struk). Preporučujemo: dodajte malo ‘’magije’’ ovom outfit-u uz kul asesoare, trendi naočara za sunce ili velike alki u boji zlata.

Drugi predlog: odlučite se za belu ili neku svetliju haljinu od teksasa. Sada napravite dobar tvist tako što ćete uz ovaj odevni komad obući visoke potpetice. Elegantne sandale su, po mom mišljenju, savršen izbor. Outfit-u možete dodati i upečatljiv kaiš i obavezno malu torbu. (Samo da dodamo: uz malu promenu asesoara posle posla možete i na matine u ovoj kombinaciji).

Volite printove od glave do pete? E, pa - dobrodošli na poslednji predlog. Šta bolje privlači pažnju od šarenih stvari i istaknutih printova? Definitivno teško pitanje, jedino o čemu treba da brinemo je - pažljivo biranje dezena i boje (ne želimo da to sve odluta u neukus). Važno je da model izaberete prema svom senzibilitetu i građi (hint: duge haljine će ‘’izdužiti’’ čak i niske devojke - možda ih zato i volimo). Ovakav odevni komad kombinujte uz klasične i manje upadljive asesoare, poput pletene torbe i dobog kaiša. Voila, izgleda da smo spremni da zakoračimo u novu nedelju (ali i u neki fin #afterwork izlazak) sa super stilizovanim midi haljinama.

Bez mnogo teoretisanja, šaljemo vam još predloga i inspiracija (da se nađe):