Ako neko zna koliko je teško izabrati savršen par belih patika, to smo onda mi devojke. Na mesečnom nivou se konstantno pojavljuju novi modeli i novi trendovi, pa hajde ti izaberi! Sećate se kad je izašao prvi model Adidas Stan Smith, pa Nike forsice, pa novi modeli starki (a opet ti treba i stari, klasičan model), pa Balenciaga model, pa... Pa iskreno dug je spisak, a još duže i naše strpljenje da nađemo idealne patike! Dodajte tu i nervozu dok probate 6 različitih modela i ne daj Boze povedete dečka koji vam kaže: ,,Sve su lepe, sve su iste, sve ti lepo stoje, šta će ti još jedan par?“

Um, šta ćeš mi ti ljubavi, upitam i tu se uvek završi naš zajednički šoping.

Međutim, virus korona nas je nekako navikao da uživamo u udobnosti sopstvenog doma, pa i da prihvatimo online kupovinu. Osim toga, ostavlja nam i vreme da sredimo ormare (i živote) pa tako iz njih izbacimo stare i nepotrebne stvari ne bi li smo napravili mesta za nove. I dok praktikujemo socijalno distanciranje i čekamo neka lepša vremena, hajde da „pročešljamo“ sve te modele belih patika.

Klasične kožne patike

Nešto što nam uvek treba i što nikada ne izlazi iz mode. Izdvojili smo naše favorite.

Platnene patike 

Izgledaju kul na nozi uz neku retro kombinaciju, poput high waist dzinsa i majice sa printom.

Debeli đon

Trend patika sa debelim đonom provlači se već par sezona, a posebno je bio popularan Balenciaga i AlexandarMcQueen model. Mi smo pronašli iste, samo pristupačnije modele.

Retro Runners

Sportske, ali klasične. Lake za kombinovanje, i uvek u trendu.