Iako još uvek nisu dostigle popularnost starog, dobrog plavog džinsa, letnja sezona pravo je vreme za osveživanje garderobera. Čini se da svačiji ormar trenutno odiše efektnim bojama, raskošnim dezenima i različitim materijalima koji zajedno stvaraju pravi letnji trendi autfit, ali priznajte da vas ponekad sve te boje umore.


Zato je idealno rešenje pribegavanje ležernim, klasičnim modelima koji svojom jednostavnošću (i po kojim detaljem) osiguravaju dobru kombinaciju. A tu na scenu stupa jedan od naših omiljenih statement modela – beli džins.


Kako su već počele da dominiraju kolekcijama poznatih high street brendova, nismo mogle a da ne zavirimo u neke od njih.

Koje modele nosimo ovog leta?


Iz naših garderobera izvaličimo i vraćamo u život jednostavan skinny model, a zajedno sa njima nosićemo i omiljeni mom i boyfriend džins. Osim njih, beli džins ove sezone nas i očekuje kao paper bag model, ali i modeli sa širokim i sečenim nogavicama.
Sigurno ćete se složiti sa nama da je ovo jedan od najpraktičnih komada koje nosimo ovog leta jer se kombinuju uz apsolutno sve i svakom vašem look-u daće osveženje koje nam je i više nego potrebno u ovim letnjim danima.