Mladu manekenku Kaju Gerber na pisti viđamo u potpuno drugačijem svetlu, u elegantnim kreacijama, ali obzirom na okolnosti pandemije, proteklih godinu dana smo je najviše viđali u kežual autfitima.

U privatnom životu, van piste i crvenog tepiha, devetnaestogodišnja ćerka Sindi Kraford uvek radije bira ležernije komade.

Naime, supermodel nove generacije Kaja Gerber primećena je po izlasku iz lockdown-a kako se uputila na trening u obližnjem pilates centru. Trenerke i helanke su joj omiljene stvari u ormanu, a čini se i da joj se mnogo dopada i trend visokih debelih čarapa.

Koliko je mladoj manekenki ponestalo inspiracije i volje za kombinovanjem stvari govori i činjenica da joj je svaki, ovako opušteniji, autfit manje-više isti. Bira između helanki i trenerke, duksa i jakne, a ono što je u većini slučajeva zasigurno prisutno jesu debele čarape i papuče.

Kaja gerber
Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedno nikome nije jasno, kakva je to nova moda u kojoj se debele čarape i papauče slažu...

Ipak ovaj novi trend je toliko uzeo maha, da se na ulici pojavljuju, čak i svetske zvezde, u izdanju u kakvom bi nas ranije bilo sramota da nas i komšije vide.

kendal džener
Profimedia 

Naime, i njena koleginica, manekenka Kendal Džener nosi gotovo identičnu kombinaciju na ulici. A koliko daleko ide trend isticanja čarapa govori i činjenica da više ni šarene čarape nisu samo detalj koji viri iz cipela, već se i one dižu visoko uz nogu.