Postala je zaštitno lice Celine-ove kampanje za proleće/ leto 2021. Jedino pojavljivanje na modnoj pisti Kaja je ostvarila za reviju koju je osmislio umetnički direktor Hedi Slimejn na veoma zanimljivom mestu - atletskoj stazi na stadionu u Monaku. 

Bila je jedna od prvih modela koja je zakoračila na atletsku stazu u mladalačkoj odeći, inspirisanoj najviše street-styleom. Ostalih 30 modela, izgledali su gotovo kao njeni klonovi.

Bilo je vrlo hrabro od umetničkog direktora kuće Celine, Slimejna, da ekskluzivno angažuje 19-godišnju Kaju, najmlađu članicu modne dinastije Kraford- Gerber.

Četiri meseca kasnije ista kolekcija za proleće/leto 2021. osvanula je na fotografijama koje je snimio Slimejn u Monaku. Ćerka Sindi Kraford na fotografijama nosi uniformu generacije Z dok pozira kraj bazena okruženog palmama ili odmara u hotelskom apartmanu. 

Izgled iz ove modne kampanje, prilično je sličan, malte ne isti stilu Kaje Gerber u svakodnevnom životu. Jedina razlika je u torbici, dok se u stvarnom životu ne odvaja od Celine Ava modela, u kampanji je Gerber preko ramena prebacila Celine Paptan torbu s lancem. Sve to doprinosi njenom izgledu koji odaje dojam šika bez puno truda.

Modni kritičar Voga opisao je ovu kolekciju rečima ''Slimejn se obraća senzibilitetu mladosti koja je izašla iz izolacije, koji su uronjeni u udobnost i nonšalantnost i kul više nego ikada pre".