Poznati par Hejli i Džastin Biber prepoznatljivi su po svom čudnom oblačenju, a posebno kada su zajedno izazovu lavinu različitih mišljenja o njihovim neobičnim kombinacijama.

Njihovi fanovi se slažu da su se upravo zbog svog nesvakidašnjeg stila izdvojili iz mase parova koji slepo nose samo najnovije trendove. Neizbežno je da Hejli i Džastin donose nove trendove koji ubrzo postanu omiljeni komadi među mlađom populacijom.
Sada su uhvaćeni kako šetaju ulicama Pariza, a njihove fotografije preneli su svi svetski mediji kojima je njihov stil zapao za oko

dzastin i hejli biber
Profimedia 

Iako su inspiracija mladima koji se po svemu ugledaju na ove svetske zvezde, ovoga puta su uspeli da iznenade čak i fanove najnovijim stajlingom koji su okarakterisala, u najmanju ruku, kao veoma čudan.

Hejli je manekenka koja obožava modu i veoma je samouverena kada je reč o modnim kombinacijama, što ide u prilog i ovo monohromatsko žuto odelo. Dok Džastin sa druge strane, ne vodi se mnogo modnim trendovima i markama, već idejom da svoj stil gradi na udobnim, ponekad šarenim, ali uvek opuštenim komadima kojima svejedno privlači poglede gde god se pojavi.

Zanimljivo je što su oboje za svoj autfit odabrali samo jednu boju od glave do pete. Džastin je prošetao u total plavoj kombinaciji, a Hejli je naspram njega u kontrasno žutom stajlingu. Mnogi su se zaustavili već kod njenog neobičnog krznenog šešira koji je iz Stand studija, a dizajner Petar Petrov joj je kreirao ove kožne pantalone i blejzer. Pantalone i blejzer je moguće nositi zasebno, ovakav kozni komad je odličan kao zamena za jaknu u proleće. 

Jedino oko čega su se dogovorili jesu patike poznatog modela Air Force 1 brenda Nike.

hejli i dzastin biber
Profimedia 

Dok su mišljenja modnih stručnjaka podeljena što se tiče njihovog stajlinga ovog puta, čini se da se par prilično dobro i samouvereno oseća u svojim modnim odabirima.