U porodici Kardašijan - Džener nikad nije dosadno, čak i sada kada je gotovo snimanje rijalitija. Biće da im kamere nisu ni bile potrebne. Potrebna je samo Kris Džener. 

Naime "mamadžerka" je napravila pravu pometnju na Tviteru samo jednom pojavom, a za sve je kriv, verovali ili ne - emodži flašice. 

Sinoć je, u toku večeri, Kris okačila tvit i napisala "Kendal, možeš ti to", što ne bi bilo ništa čudno, da uz to nije postavila i emodži flašice za bebe, nakon čega su pratioci brzinom svetlosti počeli sa čestitkama i oduševljenjem što je Kendal trudna. 

"Bila bi tako slatka majka", "Čestitamo", "Kendal je trudna?", "Divne vesti, širi se porodica"... samo su neki od komentara oduševljenih fanova, a tvit je za samo par sati skupio preko 13 hiljada lajkova, iako broj raste iz minuta u minut. 

Međutim, da je u pitanju izvlačenje iz konteksta potvrdila je sama Kendal koja je bila prinuđena da se oglasi i urnebesnim tvitom rasčisti situaciju. 

"Mama, ovo izgleda kao objava trudnoće", napisala je manekenka uz smajli koji plače od smeha i emodži žene koja se udara po čelu. 

Kako stvari stoje, u pitanju su dva scenarija. Sa jedne strane se navodi da je Kris htela da podrži svoju ćerku u biznisu sa tekilom, ali su veći izgledi da se radi o novoj epizodi "Keeping up with Kardashians" u kojoj je Kendal trebalo da bejbisituje, odnosno čuva dete Kloine najbolje prijateljice. 

Dvadeseta i ujedno poslednja sezona svetski popularnog rijalitija počela je sa prikazivanjem u Americi prošlog četvrtka, a danas bi trebalo da se emituje druga epizoda. U njoj bi, kako se navodi, Kendal trebalo da prizna kako oseća "bebi groznicu", s obzirom da je jedina od celokupnog "klana" koja je bez dece.

"Karantin me je učinio malo ljubomornom", priznala je starijoj sestri Kloi i njenoj najboljoj prijateljici Maliki i dodala, "želim decu. Jako. I što pre", na šta joj je Malika ponudila da pričuca njenog sina Ejsa koji ima četiri meseca, kako bi videla kako je to.