Upravo tako, jer voleli ili ne rijaliti program najpoznatije porodice na svetu, četrnaest godina je period koji je uspeo da nam gledanje života porodice Kardašijan postane maltene navika.

Naravno, armija vernih fanova nije oduševljena novom informacijom. Kim Kardašijan je na društvenim mrežama obavestila javnost da je emitovanju rijaliti programa „Keeping Up with the Kardashians“ došao kraj.

Kim je ovu odluku donela u dogovoru sa ostalim članovima porodice, a kako kaže, rijaliti joj je potpuno promenio život.

„Nakon četrnaest godina emitovanja i dvadeset sezona, preko hiljadu epizoda, više smo nego zahvalni svima koji su nas gledali tokom godina - bilo da su vremena bila dobra ili loša za nas. Videli smo sve, suze, smeh, mnogo veza i dece. Zauvek ćemo biti zahvalni na divnim uspomenama i ljudima koje smo sreli tokom ovog puta”, napisala je Kim na Instagramu i dodala:

“Naša poslednja sezona će biti emitovana tokom sledeće godine. Bez ovog rijalitija ne bih bila gde sam danas. Neizmerno sam zahvalna svima. Ovaj šou nas je učinio onim što smo danas. Volim vas, Kim”.

Podsetimo, jednom prilikom su stručnjaci analizirali bogatstvo porodice Kardašijan, a tada se postavilo pitanje da li će se ono smanjiti prestankom emitovanja rijalitija.

„Svakako neće imati toliko prilike za besplatnu reklamu", rekao je tada profesor Makalvi i dodao:

„Ipak, do sada su bili uspešni u pronalaženju drugih načina da ostanu u medijima stvarajući lažne sukobe, bilo da su inscenirani ili ne, što je odlična besplatna reklama".