Kažu da joj je potreban otac. „In Touch“ ekskluzivno navodi da je Nort Vest, ćerka Kim i Kanjea, odlučila da usred bračnih problema bude sa reperom u Vajomingu.

"Nort je svesna da mama i tata prolaze kroz teške stvari i otkrila je da želi da bude sa svojim ocem. To je Kim prilično šokiralo", otkrio je izvor i dodao da je sedmogodišnjakinja "prava tatina maza".

Nort Vest viđena je u nedelju, 2. avgusta, kako izlazi iz privatnog aviona svoje porodice sa telohraniteljem u Vajomingu, a nije bilo poznato da li su Kim ili Kanje u to vreme bili u avionu.

Između ostalog, izvor je naveo da je želja najstarije ćerke Kim i Kanjea nastala još nedeljama unazad, kada je reper otkrio da je Kim želela da abortira.

„Plakao sam na pomisao šta bi bilo da smo prekinuli trudnoću kad smo čekali naše prvo dete. Brinem se za svet koji smatra da ne treba da plačeš zbog ove teme“, glasilo je jedno od prvih otkrića od strane repera.

"Kanjeove poslednje akcije i ono što je rekao o Nort predstavljaju poslednji zakucani ekser. Kim ne može da prestane da plače i nervozna je poprilično dug period. Ona pokušava da bude što razumnija, a zapravo je slomljena. Koliko god se trudila, mislim da nikada neće oprostiti ono što je Kanje rekao za Nort", naveo je izvor.