Kako stvari stoje, Kloi i Tristan su očigledno rešili da sve svoje razmirice, svađe i prevare ostave u prošlosti. Već neko vreme u odnosu im cvetaju ruže, o čemu smo vam već pisali, ali sada je Tomson očigledno rešio da stvari uradi kako treba. 
Da je konačno verio majku svog deteta podstakla je Kloina današnja objava na Instagramu. Naime, influenserka je objavila fotografiju sa namernom da reklamira liniju cipela, ali sve oči su bile uprte u ogroman dijamantski prsten koji krasi njenu levu ruku. 

Komentari su se samo ređali, a pratioci su ushićeni postavljali pitanja: "Jesu li?", "Da li je istina?", "Da li ju je konačno zaprosio"... ali i "čestitam", "zaslužila si", "posle tolikih prevara, e vala si i zaslužila kamenčinu", "lepši dijamant nisam videla skoro"...

Nagađanja su se nastavljala gotovo u nedogled, sve dok američki tv pisac Morgan Stjuart nije postavio pitanje: "Jesu li se to oni?", na šta je Kloi kratko odgovorila sa: "da, jesu".

Čestitke su samo pljuštale, a mi se samo nadamo da Tomson u budućnosti neće napraviti još neku grešku. Ipak, kako stvari stoje, očigledno sestrama Kardašijan, osim Kim, ide dobro u ljubavi.