Kris Džener, (65) glava porodice Džener-Kardašijan, najzaslužnija je sa uspeh koji je cela porodica postigla. Ona je i menadžer svojih ćerki, ili kako je nazivaju "mamadžerka" koja donosi glavne odluke i drži sve konce u svojim rukama. Iako se već neko vreme piše o razvodu najpopularnije od sestara Kardašijan Kim, njena majka Kris se nije oglašavala ovim povodom sve do sad.

Ona je uvek naglašavala da ih je sve oduvek odgajala da im porodica bude na prvom mestu, ali postoje i izuzeci u svakoj familiji. Mesec dana nakon što je Kim Kardašijan podnela papire za razvod od repera Kanje Vesta, svi su očekivali njen komentar, koji je najzad i usledio.

"Mislim da će uvek biti teško, posebno jer imaju puno dece", rekla je 65-godišnja Kris koja i sama iza sebe ima dva braka, sa pokojnim Robertom Kardašijanom i Kejtlin Džener, nekada znanim kao Brus Džener.

"Dobra stvar u našoj porodici ta da smo uvek tu jedni za druge, najveće potpore i volimo se jako, i svojoj deci najviše želim da budu srećni. I želim da njihova deca budu srećna. To je jedini cilj", dodala je ona.

Osim nje, oglasio se i njen bivši suprug i očuh Kim Kardašijan, koji je u međuvremenu promenio pol i postao Kejtlin Džener.

"Volim Kim i iskreno volim i Kanjea. Oduvek sam imala dobar odnos s njim. Želim im najbolje od sveg srca, to je sve što mogu da kažem, jer to je njihova priča koju oni treba da iznesu, ne moja", rekla je Kejtlin ovim povodom.

Podsetimo najpoznatija rijaliti zvezda podnela je papire za razvod od repera, a kao ralog navela je nepomirljive razlike. U javnosti se sve više govorilo da je zapravo Kanjeovo neverstvo uzrok svemu, i da Kim nije mogla da pređe preko toga. Tačan datum razvoda još uvek nije poznat, a par je potpisao i predbračni ugovor koji ne planiraju da ospore.

Kim Kardašija i Kanje Vest
Profimedia 

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje porodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.