Zvezda filma "X-Men: Apocalypse", i " Iron Man 2", važila je godinama za jednu od najlepših prirodnih lepotica u Holivudu. Zbog specifičnog izgleda, poredili su je i sa slavnom Monikom Beluči. Naravno, reč je o lepoj Oliviji Mun (40), koja je svoju karijeru gradila bez većih skandala, a tokom predhodnih godina, nebrojeno puta je bila na listama najlepših žena sveta

Olivija je svoje detinjstvo provela u Tokiju, a potom u saveznoj američkoj državi Utah, da bi se kasnije preselila u Oklahomu kako bi studirala novinarstvo

Kasnije je radila na televiziji kao voditelj, najpre na lokalnoj stanici u Talsi, da bi kasnije prešla na gejmersku mrežu G4, a potom je bila i u ekipi emisije "The Daily Show with Jon Stewart". Pojavila se i brojnim spotovima, a onda su je primetili i filmski skauti i tako je započela njena karijera. 

Iako je ređala profesionalne uspehe, sa druge strane, na ljubavnom polju nije bilo tako sjajno. 2019. godine priznala je da je bila u toksičnoj vezi, u kojoj je trpela psihološko nasilje. Međutim, kasnije se otkrilo i da je glumica trpela nasilje i od strane rođene majke

Pored toga, nedavno se pridružila i #MeToo pokretu, nakon što je optužila filmskog producenta i reditelja Breta Ratnera za seksualno uznemiravanje. 

Na sve to, za magazin "People" priznala je da se godinama borila sa neizlečivom bolešću, fibromialgijom, zbog čega je morala da promeni način života, režim ishrane i vežbanja. 

Sada je lepa Olivija još jednom tema medija ali zbog promena u izgledu. Javnost je posumnjala na intervencije nakon brojnih objava na Instagram profilu glumice. Iako se najpre smatralo da su za sve krivi filteri i efekti, kao i programi za ulepšavanje, u poslednjem snimku, evidentno je da glumica više ne izgleda kao ranije.

Olivija je polu Kineskinja, polu Nemica, čemu je mogla da zahvali za prepoznatljiv egzotični izgled. Međutim, kako stvari stoje, od toga kao da nije ostalo ništa.

Ono što se prvo da primetiti na njenom licu su drastično drugačije oči koje su "otvorenije" nego pre, čime se čini kao da je izgubila deo kineskog nasleđa. Zakođe, primetno je i da je luk obrva viši nego inače. Takođe, ivice očiju su podignutije, a šuška se i da je glumica dorađivala jagodice.

olivija mun danas
Instagram 

Jagodične kosti nikada nisu bile toliko izražene na njenom licu kao danas, što je prvi znak hirurške promene. Uostalom, pogledajte fotografiju ispod - ako izuzmemo i šminku i svetla reflektora koja mogu dati nešto drugačiji izgled, evidentno je da lepa Olivija nikad nije imala takve jagodice. Da je lepa - lepa je, ali to joj "dopuna" apsolutno nije bila potrebna.

Mnogi hirurzi su komentarisali i da se čini da je radila nos, odnosno korigovala "most" nosa, a uz botoks i filere u usnama čini se da sada posredi potpuno druga osoba.

Pogledajte uostalom kako je njen nos nekada izgledao iz profila. Danas, na fotografijama, grbice nema, iako je, složićete se, i to bilo apsolutno bespotrebno. 

U medijima se šuška kako je na celokupnu promenu izgleda lica potrošila najmanje 65 hiljada dolara, a kako više nije toliko tema javnosti, odlučila je da svoj izgled promeni i osveži tekoreći, u tišini, tokom karantina.

Međutim, na pitanja novinara, glumica je tvrdila da ništa nije radila i kako je na njoj sve prirodno, a da su takvi komentari prokletstvo holivudske industrije kada su u pitanju žene.

"Kad izgledaš loše, treba da se "popraviš". Kad izgledaš dobro, radila si nešto na sebi", prokomentarisala je glumica koja i dalje smatra da su ljudi više veruju njoj nego sopstvenim očima.

A činjenica je da joj apsolutno nikakve operacije nisu bile potrebne. Pogledajte samo njenu fotografiju od pre nekoliko godina: 

Razlika je više nego očigledna. Zapravo, čini se kao da je u želji da izgleda što bolje (iako, ruku na srce, izgleda jako dobro) uništila karakteristične crte zbog kojih je i jesu smatrali za jednu od najlepših glumica. 

Pogledajte u galeriji još neke fotografije i procenite sami - da li glumica preteruje sa upotrebom programa za ulepšavanje ili je ipak preterala sa intervencijama: 

printscreen/instagram/oliviamunn Olivija Mun danas