Američka pevačica Lana Del Rej objavila je novi studijski album koji se zove "Chemtrails Over the Country Club", skoro godinu dana nakon što je otkrila njegov naziv.

Nakon objave albuma “Norman Fucking Rockwell!” u 2019. godini i prošlogodišnjeg “Violet Bent Backward Over the Grass” novo izdanje uključuje prethodno objavljene pesme “Let Me Love You like a Woman” i pesmu po kojoj je album dobio naziv – “Chemtrails Over the Country Club”.

Većinu pesama sa albuma producirao je Džek Antonof, a na njemu se nalazi ukupno 11 numera. Kao najavu “Chemtrailsa” Del Rej je još u decembru u emisiji “The Tonight Show” koju vodi Džimi Felon izvela pesmu “Let Me Love You like a Woman”.

Samo dva dana nakon što je objavila novi album, američka pevačica je na svom Instagram profilu najavila izlazak još jednog albuma naziva “Rock Candy Sweet” koji će svetlost dana ugledati prvog juna.

Podsetimo, Pevačica Lana Del Rej prošle godine je raskinula vezu s policijskim službenikom Šonom Larkinom i odmah se bacila na traženje nove potencijalne ljubavi. Krajem leta na aplikaciji za upoznavanje našla je kantri pevača Klejton Džonsona, s kojim je očito odmah "kliknula", pa su se strasti među njima vrlo brzo rasplamsale.

Lana je donela odluku da se neko vreme ne pojavljuje u javnost, a paparaci su je uhvatili tokom opuštene šetnje, međutim jedan detalj posebno je zapao za oko njenim obožavaocima. 

Lana Del Rej
FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njen izgled, te primetan višak kilograma naišao je na negativne komentare, s obzirom na to da je uvek imala izuzetno vitku liniju, pa tako ovo predstavlja ogromnu promenu u njenom imidžu.

Prvo su počeli da se prate na Instagramu, što su njihovi fanovi odmah primetili i počelo je da se šuška da se nešto tu dešava. Vrlo brzo je na Džonsonovom Instagramu usledila fotka prvo Laninog stopala, a fanovi su komentarisali da znaju čije je to stopalo jer je vrlo karakteristično.