Jedna od najtraženijih manekenki današnjiceĐiđi Hadid uslikana je u kombinaciji kakvu nismo imali prilike da vidimo od nje do sada. Glavu je prekrila u potpunosti i time poslala jasnu poruku paparacima da nije raspoložena za slikanje. Manekenka je krajem septembra sa svojim partnerom Zejnom Malikom dobila ćerku Kai, i često se može videti sa njom u šetnji Njujorkom.

Ekspresno brzo se vratila u formu, pa je već zajedno s mlađom sestrom Belom radila reviju na ovogodišnjoj nedelji mode u Milanu. Iako je uspela da vrati svoju zgodnu liniju, na tom putu je izgleda izgubila svoj stil, jer je često u zadnje vreme uslikana u mnogim modnim promašajima. Tako je bilo i ovaj put.

Điđi Hadid
splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Điđi je za ovu priliku obukla trenerku u upadljivoj žutoj boji, pa i ako je pokušala da prođe nezapaženo u ovoj kombinaciji to nikako nije moglo da joj pođe za rukom.

"Izgleda kao kanarinac", "Šta je ovo totalni promašaj", "Lepa je i zgodna, ali kakav je ovo stajling", samo su neki od komentara na račun slavne manekenke.

Uz ovu kombinaciju je uparila ciklama patike, ali ono šro je svima "bolo oči" to je šeširić u nezno rozoj boji koji se apsolutno nije slagao ni sa čim. Na sve to je dodale naočare za sunce takođe u žutoj boji, a preko svega je nosila jaknu u crnoj boji.

Ovakav modni promašaj od manekenke svetske slave definitivno nismo očekivali. U poslednje vreme često je na meti kritika zbog svog odsustva stila. U galeriji pogledajte više njenih modnih promašaja:

Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia, BIRICHINO-SBADATINO / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia U galeriji pogledajte još neke njene modne promašaje