Rita Ora (30) pevačica poreklom iz Albanije boravi u luksuznom australijskom rizortu, a u pauzama od obveza uglavnom uživa sunčajući se uz bazen. Nove fotke pokazale su kako poznata pevačica izleda van društvenih mreža i obrađenih fotografija.

Paparaci su uslikali ovu 30-godišnjakinju na bazenu hotela u kom je odsela, a ono što je svima zapalo za oko je da pevačica ne izgleda kao na fotografijama koje redovno objavljuje na Instagramu.

Činilo se kao da nije marila za fotografe pa je opušteno sedela na suncu, sve vreme gledajući u telefon, a jasno su se videle sve njene nešavršenosti. Na fotografijama ni traga od zategnutog stomaka i trbušnjaka, a i njena guza ne izgleda tako dobro oblikovano kao kada ona objavi sliku i verovatno je "sredi" u Fotošopu.

Rita Ora
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Rita, samo da te obavestim da ti se ispumpala guza sa društvenih mreža", "Pustila stomačić, ali je i dalje preslatka", "Opa, ispadoše ti grudi", "Što je u bikinij kad se već sve vidi", "Ni približno osobi sa Instagrama", neki su od komenatara na nove Ritine fotografije.

Rita je u jednom momentu bila previše fokusirana na sadržaj telefona, da je njen minijaturni bikini izgledao kao da će svakog trenutka da spadne. 

Britanski mediji javljaju da pevačica boravi u jednom luksuznom rizortu u kom je smeštaj oko 30.000 dolara nedeljno, a tamo je otišla zbog poslovnog angažmana.

Rita u Australiji snima "The Voice Australia", gde je član žirija, a nedavno je i snimala spot za pesmu. Mediji nagađaju da je pevačica otišla na "drugi kraj planete", jer je nedavno končala vezu sa rediteljem Romanom Gavrasom i na taj način je želela da se dinstancira od svega.