Ukoliko ste mislili da je slvanim ličnostima lako - varate se. Da, žive u luksuzu, putuju gde žele, imaju armiju fanova... ali šta kada se među svim tim obožavateljima nađe i neko ko nema tako "nevine" namere? 

Mnoge zvezde suočile su se progoniteljima, koji su u svojoj ospesiji išli tako daleko da su činili i krivična dela. 

Setimo se Rebeke Šafer koju je na kućnom pragu ubio opsednuti fan, ili Džona Lenona koji je ubijen od strane Marka Dejvida Čepmena, opsesivnog fana benda Bitls. Sa druge strane, zvezde poput Majli Sajrus, Džastina Bibera, Bili Ajliš i drugih, takođe su imali problema sa osobama koje su ozbiljno narušavale njihovu privatnost, te su zbog toga bili prinuđeni da se obrate policiji. 

Sada se toj listi pridružila i Kendal Džener koja je zbog poremećenog fana morala da zatraži zabranu prilaska. Međutim, nakon istrage policije lepa manekenka je saznala nešto još gore. 

Malik Bovker, pratio ju je na svim njenim putovanjima širom Amerike, ali to nije sve. Kako piše u izveštajima, planirao je da ilegalno kupi vatreno oružje, ubije je, a potom okonča i sopstveni život. 

Kendel dzener
Shutterstock Kendel Džener

Kendal je napomenula da nema "nikakav odnos sa tim muškarcem", kao i da ga nikad nije upoznala. 

Manekenka je još uvek veoma uplašena jer se plaši da će je progonitelj pronaći i povrediti nakon što bude bio otpušten iz duševne bolnice.

Prema službeniku policijske stanice u Los Anđelesu, navodno je progonitelj namerava da ubije "gospođicu Džener jer ne koristi, po njegovom mišljenju, javne platforme onako kako bi trebalo". 

Zbog zabrane prilaska, muškarac mora da se drži na 100 metara od Kendal, kao i od njene kuće sve do saslušanja 20. aprila 2021. godine. 

Ovo nije prvi put da lepa manekenka ima problema sa progoniteljima. Pre nekoliko meseci, Kanađanin koji je tri puta bio uhapšen zbog neovlašćenog upada na njen posed, dobio je trajnu zabranu prilaska

Izgleda da ipak važi da ne možete u životu imati sve.