Da postoji izbor za mis u svetu sporta, titulu bi zasigurno odnela jedna od najlepših sportiskinja svih vremena, Lindzi Von.

Prelepa skijašica, poslednjih dana uživa u odmoru sa bliskim prijateljima, a u decembru prošle godine šokirala je obožavatelje objavom da je raskinula veridbu sa poznatim hokejašem PK Subanom. 

"Tokom poslednje tri godine, PK Suban i ja smo imali prelepe zajedničke trenutke. On je predivan i nežan muškarac kog poštujem celim svojim bićem. Ipak, nakon dugog razmišljanja, odlučili smo da se naši putevi raziđu. Uvek ćemo biti prijatleji i molimo medije da poštuju našu privatnost neko vreme", poručila je tada skijašica u "penziji".

Ali, kako to obično biva, internet "trolovi" nisu joj dali mira iako je Lindzi pokušala da se posveti vežbanju, porodici i prijatlejima.

"Skijaška Šeron Stoun", kako su je često zvali tokom karijere, bila je na meti kritika da je previše golišava, zatim da je premišićava, a onda su je čak napali zbog činjenice da ne pegla bore i celulit koje ima baš svaka žena na ovom svetu.

Komentari su došli i do nje, a tada je pokazala da nema nameru da trpi takve stvari i da se sebi dopada baš takva kakva jeste. To je još jednom dokazala kada je objavila fotografiju u žutom kupaćem kostimu i pokazala savršeno telo. Očigledno je da se nakon raskida trudila da bude još redovnija u teretani.

"Možete me osuđivati ako želite, ali jako puno sam vežbala u teretani i brinula se o sebi, pa ću objaviti nekoliko fotki u bikiniju jer sam ponosna na sebe", napisala je u opisu fotografija kojima je sve oduševila.

"Mnogo ljudi mi je reklo da ne bi trebalo da nosim neku odeću jer ne pristaje mojoj građi ili da sam premišićava za tako nešto", otkrila je nedavno u intervjuu za New York Post.

Međutim, biće da je glas njenih obožavatelja jači od internet trolova i besposličara koji traže "dlaku u jajetu". Ipak postoje one kojima se više dopadaju stvarna tela žena naspram veštačkih i ifotošopiranih fotografija kojima su društvene mreže preplavljene.

Pogledajte još neke od fotografija slavne skijašice u galeriji ispod: 

printscreen/instagram/lindseyvonn Lindzi Von i dan-danas izgleda poput boginje.