Dženifer Lopez demantovala je da se ikada podvrgla plastičnoj hirurgiji, te je priznala da nikada nije radila botoks. Ipak, njeni pratioci na mrežama misle drugačije.

"Samo bih pomenula da ti se čelo ne pomera, a ni obrve kada pričaš... Imala si botoks, definitivno. I to tone. To je u redu, samo kažem", glasi jedan od komentara ispod fotografije Džej Lo. Pevačici se smučilo da je nazivaju lažovom, te je rešila da stane na put komentarima.

"Molim vas da me ne nazivate lažljivicom. Nemam potrebe da lažem. Ceo život sam bila iskrena, kažem vam, to što radim, deluje", tvrdi Dženifer.

DŽENIFER LOPEZ U OKRŠAJU SA FANOVIMA ZBOG BOTOKSA: Pričala sam 500.000.000 puta, ništa nisam OPERISALA
Youtube 

"Haha... to je samo moje lice! Pričala sam 500.000.000 puta, nikada nisam imala botoks, ništa nisam ubrizgavala i nisam se operisala. Samo kažem", odgovorila je Lopezova.

"Bićete i vi mladi i lepo, ako budete trošili vreme na to da budete pozitivni, ljubazni i ulivate samopouzdanje drugim ženama", dodala je Dženifer.

DŽENIFER LOPEZ U OKRŠAJU SA FANOVIMA ZBOG BOTOKSA: Pričala sam 500.000.000 puta, ništa nisam OPERISALA
Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia 

Jednom prilikom Dženifer je priznala da ju je dečko terao da stavlja botoks sa 23 godine. Ipak, ona je srećna što je odbila, jer se i tada pitala kakvo će joj kasnije biti lice.