20-godišnja Iris Lou jedno je od šestoro dece poznatog preljubnika Džuda Lou (48), a karijeru gradi u manekenskom svetu.

Iris je viđena na ulicama Londona nakon što je obavila kupovinu namirnica u obližnoj prodavnici i pritom je izgledala neprepoznatljivo.

Manekenka je na sebi imala debelu, zimsku jaknu, donji deo trenerke, čizme, kapu i zaštitnu masku za lice koju je maknula sa usta kad je izašla iz prodavnice.

Iris često je jako aktivna na Instagramu i često deli svoje atraktivne fotografije, ali i s dečkom Džirelom Robertsom s kojim je u vezi više od dve godine. Na toj društvenoj mreži je prati 406.000 ljudi.

Inače, Iris je jedna od troje dece koje je Džud dobio s bivšom suprugom, glumicom Sedi Frost (55) s kojom je bio u braku od 1997. do 2003. Bivši supružnici imaju nju i sinove Refa (24) i Rudija (18) i obojica se bave glumom.

Iris je svojedobno otkrila kako je biti ćerka poznatih glumaca.

"Moj je otac zaista bio mlad. On i mama su do 30. godine dobili troje djece, a često sam ih pitala zašto su se požurili s time, rekla je manekenka i dodala kako su joj roditelji oduvek bili "obični" i da ništa posebno nije imala drugačije od svojih prijatelja iz škole.

Lou je prošle godine dobio šesto dete sa 14 godina mlađom suprugom Filipom Koan. Bio je u vezi sa Sijenom Miler koju je prevario s dadiljom, a nakon toga je napravio dete konobarici Samanti Burk. Ćerku Adu je dobio u kratkoj vezi s kantautorkom Ketrin Herding.

Nema sumnje da je pred mladom Iris blistava budućnost kada je reč o manekenstvu. Naime, ona je do sada radila sa poznatim prednovima kao što su Dior, Bvlgari, Fendi, Miu Miu i mnogi drugi...

Instagram Pogledajte kako izgleda ćerka čuvenog glumca