Od njega smo do sada zaista mogli sve da očekujemo. Poznat po dobroj glumi i sjajnim transformacijama u filmovima, i ovog puta bio je na visini zadatka.

Ipak, čini se da je poslednjom maskom zaista uspeo da prevari sve. Do te mere, da u prvi mah niko nije prepoznao poznatog neženju.

Naime, ukoliko još uvek ne znate o kome se radi, možda će vam pomoći infromacija da je u pitanju film "House of Gucci". U filmu igra lik Paola Gučija, rođaka Mauricija Gučija i unuka nekadašnjeg modnog mogula Gučija Gučija.

Proćelav, sa sedim brčićima, u ljubičastoj somotskoj jaknici, teško da biste mogli da prepoznate čuvenog "Džokera" za kojim luduju žene širom sveta.

Dakle, sada je već daleko jasnije. U pitanju je Džared Leto, koji u novom ostvarenju Ridlija Skota glumi sa Ledi Gagom, Al Paćinom, Džeremijem Ajronsom, Adamom Drajverom i drugima. 

Radnja se temelji na romanu "Kuća Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorke Sare Grej Forden koji govori o bivšoj supruzi Mauricija Gučija - Patriciji Ređani, koja je optužena da je 1995. organizovala njegov atentat na stepenicama njegove firme.

Gledaoci sa nestrpljenjem očekuju kraj snimanja, a nema sumnje da je film i pre samog završetka privukao ogromnu pažnju medija. 

Džared Leto je takođe ponovo bio i u ulozi Džokera, s tim što je ovog puta maska urađena daleko bolje, a fanovi stripa i superheroja su presrećni što je reditelju Snajderu HBO Max dao priliku da napravi svoju verziju filma koja će svetlost dana ugledati 18. marta.