Prostran ormar želja je mnogih žena, a "walk-in" garderoberi su pravi san. Njega su ostvarile brojne poznate dame koje mogu da priušte sebi najraskošnije rezidencije.

Naravno, prosečan "walk-in" ormar slavnih bogatašica veliki je poput prosečnog stana i često se ne sastoji od samo jednog dela nego je podeljen u više prostranih jedinica.

Kris Džener, koja je od svoje porodice napravila milijardere, ima i ormar koji odgovara luksuzu koji poseduje. Samo je deo sa Birkin torbama od neprocenjive vrednosti.

Uprkos ogromnoj količini stvari koja se nalazi u njenoj kolekciji, Kris kaže kako svaki komad odeće, obuće ili aksesoara, ima sentimentalnu vrednost.

"Neke stvari imam godinama i za mene imaju ogromnu vrednost", kaže Dženerova koja je posebno ponosna na svoju kolekciju cipela, torbi i - trenerki.

Ništa manje spektakularan nije ormar Kendal Džener, koja poseduje dragocene dizajnerske komade dostojne supermodela.

Papreno skupa je i kolekcija torbi njene sestre milijarderke Kajli Džener. Tu su torbe poznatih brendova, poput Luja Vitona, Šanela, Diora i Hermesa, a mogu se naći i neke veće putne torbe. Čini se da je Kajlina omiljena torba sivo-bela Birkinova tašna sa krokodilskim dezenom. Jedna torba koja liči na njenu prodaje se za čak 115.000 dolara.

Najčuvenija bogata naslednica Paris Hilton definisala je modu dvehiljaditih. Njen ormar je pun šljokica i životinjskog printa. Ona je jednom prilikom istakla da su joj omiljene džins stvari, kao i da nikada nije bila opsednuta stilom Barbike, međutim njena modna izdanja govore drugačije.

"Nekada sam bila opsednuta stilom Barbike, nosila roze 'Đusi Kotur' stvari, šortseve koji su bili malo širi od marame, ali uvek sam volela džins", rekla je Paris.

Pevačica Lili Alen ima jako ekcentrične komade u svom nemalom garderoberu, što možete videti u nastavku:

Zoi Dešanel ima ogroman garderober koji je san svakog hipstera – u njenoj odeći preovladavaju živopisni dezeni.

Latino diva Dženifer Lopez otvorila je vrata svog doma, ali i garderobera ekipi iz magazina People. Iako nas je raskošni dom poznate pevačice očarao moramo da priznamo kako smo daleko više bili zaintrigirani njenim ormanom koji je sve samo ne skroman! Snimak je nastao pre nekoliko godina, a samo možemo da zamišljamo kako li tek danas izgleda njen garderober...

Američka pop diva Maraja Keri otvorila je svoj luksuzni ormar u kući u Njujorku za ekipu Vogue. Dovoljan je samo jedan pogled na njene šljokičaste haljine i stotine štikli koji će oduzeti dah svakoj dami.

Pored brojnih markiranih krpica dizajnera poput Jimmyja Chooa ili štikli Christiana Louboutina, slavna pevačica ima i nekoliko unikatnih komada. U njenom ormaru može se naći i ružičasta Hermes Birkin torba koju je dobila od bokserskog šampiona Flojda Mejvedera i kompaktna šminka Merilin Monro u kojoj se nalazi ručno pisani govor američke glumice i modela iz 50-ih godina.